Delivery Information

Tervetuloa www.jalkapallosuomi.com, saat parhaat alennukset ja parhaat tuotteet. Tarjoamme parasta palvelua ja nopea toimitus

Joten jos on kysyttävää niin lähetä minulle sähköpostia. Otamme yhteyttä ensimmäistä kertaa.


tuotto


Kaikki palautetut ja on käytettävä 7 päivän kuluessa paketin toimitettu. Palaaminen / vaihto tulee merkitä uusi kunnossa kuin sai, jossa alkuperäinen laatikko he tulivat. Lähetä ota tuotto tai pyytää vaihtoa sähköpostitse tiedot alla ja lähetämme sinulle tietoa siitä, miten lähettää kohteen takaisin palautusta tai vaihtoa, yleensä 24-48 tuntia.

Ole hyvä kysyä palautusosoitteet, eikä vain lähettää ne takaisin alkuperäiseen osoitteeseen tai palautusta ei käsitellä oikein. Ota yhteyttä myös seurantanumero E-mail lähetät paketin ulos.


tärkeä:

1. Jokainen vaihdon tai paluu tuotteet on säilytettävä alkuperäisessä kunnossa ei ole kulunut, muuttaa tai pestä, jossa kaikki tagit liitteenä.

2. Ota meihin yhteyttä asiakaspalveluun kolmen päivän kuluessa, kun saat kohteen. Toivottavasti voimme ymmärtää toisiaan. Kaikki kysymykset lähetä sähköpostia meille; Me hoitaa kysymyksiä ja toimimaan voit ratkaista se.

Testaamme tuotteita ennen tarjoamme myyntiin. Olemme myös tarkastaa jokaisen palan tavaroita ennen aluksen tilauksia. Jos et käytä tuotteistamme, ota yhteyttä meihin, me mielellään auttaa. www.jalkapallosuomi.com ei vastaa onnettomuuksista aikana tai käytön jälkeen laitteita tai tarvikkeita, jotka johtuvat vastuussa.