Lewandowski tekee kaksi maalia, kun Barcelona juhli La Ligan mestaruutta ennakkoon!

La Ligan 34. kierroksella Barcelona juhli avausottelussaan, jossa Lewandowski teki kaksi maalia ja Balde ja Conde kumpikin maalin, ja voitti La Ligan mestaruuden 4-2 Espanyolia vastaan neljä kierrosta etuajassa. Mainittakoon, että tämä on Barcelonan neljäs vuosi, jolloin se voittaa La Ligan mestaruuden uudelleen, ja 27. liigamestaruus.

Barça aloitti ottelun hurjalla hyökkäyksellä ja teki maalin jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. FC Barcelona Pelipaita 2023 pelannut Balde syötti pallon vasemmalta laidalta, Levan sai pallon rangaistusalueella ja pisti sen maaliin, Barca 1-0 espanjalaiset! Kymmenen minuuttia myöhemmin Balde sai pallon Pedriltä ja laukoi vasemmalta laidalta Barcan etumatkaa jälleen pidentäen. Neljännelläkymmenennellä minuutilla Rafinha avusti Levania ja Levan teki kaksi maalia! Barca 3-0!

53.minuutilla Conde sai syötön De Jongilta ja teki Barcelonan uransa ensimmäisen maalin, kun Barcelona teki vielä yhden pisteen, 4-0 espanjalaiset, käytännössä lukiten voiton. Jalkapallokenttä on kuitenkin alati muuttuva, ja 75. minuutilla Puardo laukoi oikealla laukauksella maalin takaisin espanjalaisille! Sitten 92. minuutilla Darder osui pääpallolla maalitolppaan, ja Joselu lisäsi laukauksen rangaistusalueen oikealta puolelta ja teki Barcelonan 2-4. Kun ottelua oli jäljellä enää kahdeksan minuuttia, näytti siltä, että espanjalaiset olivat vähitellen löytämässä kotikuntonsa, mutta se ei haitannut, että Barcelona oli edelleen kahden maalin johdossa.

Onneksi Barcelona piti kahden maalin etumatkan ottelun loppuun asti ja voitti espanjalaiset 4-0. Neljän vuoden jälkeen voittaa mestaruuden uudelleen, Barcelonan ihmiset sekä fanit ovat hyvin innoissaan, pelin jälkeen Barcelonan virallinen kuva joukkueen pukuhuoneesta, voit nähdä, että he ovat hyvin onnellisia, on syytä mainita, että tämä on myös Xavin valmennusuran ensimmäinen La Liga-mestaruus, onnittelut heille! Laitetaan jalkapallo pelipaidat painatus onnittelemaan ja juhlimaan yhdessä, ja toivottavasti he ovat parempia ensi kaudella!