Italia 3-2 Hollanti voittaa kolmannen sijan UEFA Nations Leaguessa.

Tämän kauden UEFA Nations League tuli loppuvaiheeseen, mestari valitaan 19. ottelussa Espanjan ja Kroatian välillä, ensin johdatti kolmannen sijan ottelussa, Italia otti vastaan Alankomaat. Tässä pelissä Italian joukkue esiintyi hyvin kokonaisuutena, jossa oli hyvä hyökkäyksen ja puolustuksen yhdistelmä. Alankomaat sen sijaan suoriutui hieman huonommin hyökkäyspelistä ja jätti useissa tilaisuuksissaan maaleitta. Lopulta Italia voitti UEFA Nations Leaguen kolmannen sijan maalein 3-2.

Ottelun alussa Italia näytti vahvan hyökkäysvoimansa. Kuudennella minuutilla Italia Pelipaita 2023 pukeutunut Di Marco laukoi Hollannin boksiin lähitaistelussa, ja Fratesi teki 20. minuutilla Italian maalin, 2-0 Hollanti; toisen puoliajan 68. minuutilla Hollannin Belwin teki maalin; 72. minuutilla hyökkääjä Chiesa Jr. teki toisen maalin Italialle vasemmalla jalallaan, ja 89. minuutilla Feldman 89. minuutilla Feldman laittoi pallon suoraan boksiin, ja Wijnaldum pysäytti pallon ja laukoi pallon vasemmalla jalallaan verkon yläkulmaan, tehden Hollannille 2-3.

Itse asiassa tässä ottelussa voidaan nähdä myös Hollannin vahvuus, erityisesti Verhulstin esitys Jalkapallo pelipaidat, joka piti pelin korkealla tasolla ja loi paljon mahdollisuuksia Hollannin joukkueelle. Italia on viimeisen Euroopan cupin voittaja, vahvuus on edelleen suhteellisen vahva, Italia kunhan he pitävät tämän tilan ja jatkavat hyökkäyskykynsä parantamista, uskon, että he menevät yhä pidemmälle UEFA-turnauksessa.