Meksiko voitti Saudi-Arabian 2-1, mutta ei selviydy

Vuoden 2022 Qatarin maailmancupin C-ryhmän lohkovaiheen kilpailu on ohi. Lopulta Argentiina ja Puola etenivät onnistuneesti, kun taas Meksiko ja Saudi-Arabia jäivät molemmat 16-välierästä. Vaikka Meksiko voitti Saudi-Arabian 2-1, ne eivät onnistuneet ohittamaan Puolaa maalierolla.

Saudi-Arabian kirkkain hetki tässä cupissa oli ensimmäisessä pelissä. He voittivat mestaruussuosikin Argentiinan 2:1 ja tulivat tunnetuiksi ensimmäisessä pelissä. Vaikka he hävisivät Puolalle toisella kierroksella 0:2, pallon hallussapito ja laukaisu Kerrat ja laukausten määrä maaliin ovat vastustajan edellä. Niin kauan kuin Saudi-Arabian joukkue voittaa kolmannella kierroksella, on mahdollista edetä. Meksikon joukkue pelasi ensimmäisessä pelissä Puolan kanssa ja hävisi sitten toisella kierroksella Argentiinalle 0:2. Ryhmäsijoitus jäi alimmalle. Vain kukistamalla Saudi-Arabian joukkueen ja saamalla enemmän maalieroa heillä on mahdollisuus päästä karsintaan.

Vaikka Meksikon joukkue voitti Saudi-Arabian joukkueen 2:1, he sijoittuivat silti ryhmän kolmanneksi maalierolla, kun taas Saudi-Arabian joukkue oli ryhmän lopussa ja jäi karsintaottelusta väliin. Meksikon joukkueen ennätys etenemisestä 16. väliin seitsemässä peräkkäisessä maailmancupissa päättyi myös. Pelin jälkeen Meksiko Jalkapallo pelipaidat 2022 pukeutunut pelaaja itki surullisesti, kun he saivat tietää, etteivät he voineet edetä. Tämä kohtaus oli koskettava, mutta he ovat tehneet hyvää työtä. Ei väliä mitä, he eivät ole katuneet tässä taistelussa!