Portugali 6-1 Sveitsi 16 parhaan viimeisessä ottelussa

Qatarin vuoden 2022 MM-kisojen 1/8-finaalin viimeinen ottelu pelataan Lusail-stadionilla. Portugali, joka on H-lohkon kärjessä 6 pisteellä, kohtaa Sveitsin, joka on G-lohkossa toinen kuudella pisteellä.

Portugali Jalkapallo pelipaidat 2022 pukeutunut Pepe teki maalin 33. minuutilla ja teki 2-0 ja päätti ensimmäisen puoliajan. Portugalilaiset tasoittivat tilanteen toisessa pelissä ja ohjasivat Ramosin maalin 51. minuutilla tehden ottelusta 2-0. Vain 4 minuuttia myöhemmin Rafael Guerrero teki maalin ja tilanne oli 4-0.

Ottelun 58. minuutilla Jalkapallo pelipaidat pukeutunut Akaki teki maalin ja yritti muuttaa tilannetta ja tilanne oli 4-1. Ramos lisäsi eroa Sveitsiin lyömällä 67. minuutilla 5-1. Peli lähestyi loppuaan 90+2 minuutin aikana Leo teki täydellisen lyönnin ja loi pelin sävyn.Tilaukset olivat 6-1 ja Sveitsi voitettiin. Tällä tuloksella portugalilainen eteni puolivälieriin Marokkoa vastaan ​​pää pystyssä.