Ranska voitti Hollannin 4-0, Kylian Mbappe teki tuplapelin!

Ranska sai hyvän alun 4-0-voitolla Hollannista 25. maaliskuuta, tällä kertaa Euroopan karsintojen ensimmäisellä kierroksella, kun yhtä vahva Hollanti ei tehnyt yhtään maalia koko ottelussa.

Vain kahden minuutin pelin jälkeen Ranska pelipaita 2023 pelannut Kylian Mbappe syötti pallon vasemmalta Antoine Griezmannille, joka laukoi tukevalla laukauksella maaliin ja vei Hollannin yhden pisteen johtoon. Ottelun toinen maali tuli kahdeksan minuutin kohdalla, tämä maali tuli lähempänä maalia ja siinä oli enemmän tai vähemmän kaoottinen tunnelma, maalinteon avasi Antoine Griezmann, joka näytti yrittävän mennä suoraan sisään kaarella, mutta kun hollantilaisten torjunta oli varmasti mahdotonta, joukkuetoverit tekivät hyvitystä ja hollantilaisvahti ryntäsi järjestelemään, jalkapallo rullasi lopulta maaliin pudotuksen jälkeen, hieman koomista, mutta Ranskalle se teki Lopputulos oli 2-0 Ranskalle.

Kolmas maali tuli vielä Kylian Mbappe, puhdas laukaus läheltä tolppaa, eikä hollantilaispelaajaa ollut paikalla seuraamassa ja hollantilaisvahti ei pystynyt pysäyttämään palloa, näin ollen tilanne oli 3-0 Ranskalle, kun Kylian Mbappe sai tuplan. Valitettavasti Ranska ei antanut sen jälkeen Hollannille mahdollisuuksia, eikä kumpikaan osapuoli tehnyt enää maalia ennen 88. minuuttia, jolloin Ranska teki toisen maalin sinetöidäkseen voiton lopullisesti, sinetöimällä voiton tasakentällisin neljällä omalla maalillaan ja sen jälkeen peli oli ohi.

En tiedä vaikuttaako tämä tulos Hollannin joukkueen moraaliin, mutta se antoi Ranskalle mahdollisuuden pelata tyylillä ja itseluottamuksella. Kylian Mbappe Jalkapallo pelipaidat 2023 sai ison myynnin pelin jälkeen.