Jalkapallon uutiset

älä koskaan sano ei koskaan! Juventus voittaa jälleen

Maaliskuun 13. päivänä Serie A:n 26. kierroksella Juventus isännöi Sampdoriaa 4V2. Ottelu oli erittäin jännittävä, sillä molemmat joukkueet jahtasivat toisiaan, mutta Juventus oli hieman vahvempi ja voitti ottelun kahden maalin erolla. Mustavalkoraidallisiin Juventus Pelipaita 2023 pukeutuneet fanit kentällä olivat innoissaan.

Juventus sai hyvän alun ja teki kaksi maalia ensimmäisen puoliajan ensimmäisten 24 minuutin aikana ja kasvatti johtonsa 2-0:aan. Mutta ilo ei kestänyt kauaa, sillä Sampdoria teki myös kaksi peräkkäistä maalia 31. ja 32. minuutilla tasoittaakseen pelin. Onneksi Juventus sai aloitteen takaisin toisella puoliajalla. Rabiot teki 64. minuutilla ottelun toisen maalin toisella osumallaan, ja ennen ottelun loppua 19-vuotias Sule lisäsi vielä Vlahovicin harhauttamalla pääpallolla ensimmäisen Serie A -maalinsa, ja Juventus voitti Sampdorian 4V2.

Vaikka Juventus voitti, Vlahovic ei ollut kovin iloinen, koska se oli jo kahdeksas kerta kun hän ampui ohi ja sai rangaistuspotkun torjuttua, tämä huono muoto on jatkunut jo pitkään ja hän oli hyvin ahdistunut, se oli niin surullista. Toivottavasti hän sopeutuu pian ja näemme hänen tekevän hienon maalin halvat maajoukkueen pelipaidat ensi kerralla!

Tämä on Juventuksen viides voitto kuudesta viimeisestä liigaottelusta. Vaikka joukkueelta on vähennetty Serie A:sta viisitoista pistettä ja se on pudonnut aivan sarjataulukon häntäpäähän, se on viime aikoina osoittanut jälleen vahvuutensa peräkkäisten voittojen aallolla ja nähnyt jälleen valon Mestarien liigassa. Vaikka heille on selvää, että tie on erittäin vaikea, he eivät ole luovuttaneet sen takia ja yrittävät tarttua jokaiseen voittoon, ja Mestarien liiga on edelleen heidän tavoitteensa. Odotellaan ja katsotaan, mitä he saavuttavat!

Related posts

Leave a Comment