Jalkapallon uutiset

Barcelona voi myydä Dembelen ensi kesänä

Barcelona voi myydä Dembelen ensi kesänä

FC Barcelona Koti Pelipaita pukeutunut Ousmane Dembele päätti leikata palkkaansa ja uusia sopimuksensa kahdeksi vuodeksi sen jälkeen, kun hänen sopimuksensa Barcelonan kanssa päättyi tänä kesänä, mutta hänen nykyisen tilanteensa joukkueessa on jokseenkin herkkä. Raporttien mukaan Barcelonan kesäikkunassa allekirjoittaman sopimuksen mukaan Dembelen sopimussakko on alennettu 100 miljoonaan euroon. Jos joukkue tekee tarjouksen Dembelelle ensi kesänä, hänet voidaan myydä.

Dembele on ollut Barcelonassa 5 vuotta. Tänä aikana hänen tilansa on ollut ylä- ja alamäkiä, aina hyvä peli ja huono peli, mutta hän on erittäin hyvässä kunnossa uuden kauden alussa, eikä hänen syöttönsä ole niin satunnaista. Kauden edetessä Dembelen kyvyttömyys hallita peliä paljastui kuitenkin. Hänen suorituksensa vahvoja joukkueita, kuten Bayern ja Inter Milan, vastaan ​​oli keskinkertainen, mikä sai Harveyn usein korvaamaan hänet.

Kesäikkunassa Barcelona pienensi Dembelen sakkokorvauksia alkuperäisestä 400 miljoonasta eurosta 100 miljoonaan euroon, mikä tarkoittaa, että jos Dembele pelasi hyvin MM-kisojen aikana, muut joukkueet voivat väkisin viedä sen pois maksamalla sopimussakkoja. 140 miljoonaan euroon ostaakseen tämän Likaa hylkivä pelipaitaa Dortmundista vuonna 2017. Jos joukkue lähettää Dembelelle 50 miljoonan euron tarjouksen, Barcelona Mingxia voi myös myydä hänet.

Yllä oleva raportti aiheesta ”Barcelona voi myydä Dembelen ensi kesänä” tällä sivustolla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimittajaan.

Related posts

Leave a Comment