Jalkapallon uutiset

Bo Shuain kuvassa ei ole Messiä, epäillään, että nämä kaksi eivät ole yhteensopivia

Kun Pochettino erotti Pariisista, hän julkaisi joukon kuvia sanoakseen hyvästit Pariisille. On syytä mainita, että kaikilla kuvassa olevilla oli päällään Paris Saint-Germain PSG Pelipaita 2022, paitsi Messi. Jotkut ihmiset ajattelevat, että tämä on vain sattumaa. Mutta sen jälkeen Pochettino sanoi hyvästit Pariisille sosiaalisen verkostoitumisen sivustoilla. Hän julkaisi joukon valokuvia, mukaan lukien ryhmäkuvan seuran puheenjohtaja Nasserin kanssa, ryhmäkuvan pelaajien kanssa ja kuvan itsestään seurassa. Monissa kuvissa Messiä ei kuitenkaan vieläkään näy, mikä ei vain muistuta heidän kahden huonosta suhteesta.

Jotkut ihmiset ajattelevat, että tämä voi olla vain sattumaa, Bo Shuain tahaton virhe. Mutta toiset uskovat, että Pochettino on saattanut tarkoituksella valita kuvia ilman Messiä. Sanotaan, että Pochettinolla ja Messillä ei ollut hyvää suhdetta, vaikka molemmat olivat argentiinalaisia. Viime vuoden syyskuussa pelatussa Ligue 1 -ottelussa Lyonia vastaan ​​Pochettino korvasi Messin etukäteen. Messi ei ymmärtänyt tätä käytöstä ja oli melko tyytymätön Pochettinoon.

Kaudella Pochettinossa Jalkapallo pelipaidat pukeutunut Messi ei tuonut esiin parastaan ​​Barcassa. Aiemmin huhuttiin, että Messi epäili Pochettinon kykyjä, koska hän uskoi, ettei Pochettino onnistunut saamaan häntä pelaamaan korkeimmalla tasolla, ja hän tunsi olonsa erittäin epämukavaksi kentällä. Nyt kun Pochettino on lähtenyt, en tiedä voiko uusi valmentaja työskennellä hyvin Messin kanssa ja tehdä sitä, mitä Pochettino ei pysty.

Related posts

Leave a Comment