Jalkapallon uutiset

Euroopan unioni – Saksa 1 vs 1 Englanti

Kaudella 2022-23 Euroopan unionin A-C-luokan joukkue pelasi toisen kierroksen, ja Saksa kohtasi Englannin Anumi Aragon -stadionilla Münchenissä. Joukkueet olivat tasan 1-1, ja Hoffman siirtyi johtoon Saksassa. Sen jälkeen Kane teki rangaistuspotkuja ja rankaisi. Kane teki henkilökohtaisen 50. maalinsa Englannissa. Molemmat joukkueet olivat aiemmin kohdanneet Saksan kanssa 15 voitolla, 5 tasapelillä ja 17 tappiolla. Englannilla on etu. Viime vuonna kaksi joukkuetta kohtasivat Englannin 1/8-finaalissa ja eliminoivat Saksan 2-0.

Toisesta puoliajasta alkaen, 50. minuutilla, Kimih hämmästyi, Englannista vuoti ihmisiä, ja miehittämätön Huffman ampui oikealla jalalla 14 jaardin päässä pallon pysähtymisen jälkeen. Mene ulos, Saksa 1-0 Englanti. 85. minuutilla Englanti Jalkapallo pelipaidat  pukeutunut Kane löi rangaistuspotkun, 1-1, tämä on Kanen 50. maali Englannissa. Lopulta molemmat joukkueet olivat 1-1.

Jos olet kiinnostunut jalkapallosta ja haluat ostaa Jalkapallo pelipaidat, suosittelen sinulle verkkosivustoa, josta voit ostaa saman pelipaidan, täältä on saatavana myös mukautettuja pelipaidoita, voit tulostaa nimesi, numerosi tai minkä tahansa haluamasi kuvion. Joka tapauksessa älä epäröi ottaa minuun yhteyttä.

Related posts

Leave a Comment