Koeman teki kahdesti maalin ja auttoi Bayern Müncheniä voittamaan Wolfsburgin

Bundesliigan 19. kierroksella Bayern München pelasi vierasottelussa Wolfsburgia vastaan. Ensimmäisellä puoliajalla Neymar pelipaita pukeutunut Coman teki maalin kahdesti, Muller teki maalin ja auttoi Bayernia johtamaan 3 maalilla, Kaminski veti yhden takas ja Bayern johti puoliajalla 3-1; toisella puoliajalla Kimmich värjäsi punaiseksi ja lähti. Viimeisessä pelissä Swanberg teki maalin Wolfsburgille, kun Musiala laajensi maalia. Lopulta Bayern voitti Wolfsburgin vierasottelussa 4-2, ohitti Union Berlinin ja palasi listan kärkeen.

FC Bayern München pelipaidat 2023 pukeutunut Koeman teki ensimmäisen maalin syötöllä ja sivulaukauksella. Sitten Cancelo antoi upean syötön sivulta, ja Koeman teki maalin kahdesti. Müller suuntasi sitten kotiin 20. minuutilla ja Wolfsburg veti yhden perään ennen puoliaikaa. Toisella puoliajalla Kimmich sai kaksi keltaista ja yhden punaisen. Hän taisteli kymmenen Bayern-pelaajan kanssa ja hänet karkotettiin punaisella kortilla. Musiala haastoi Wolfsburgin puolustuksen heti tullessaan ja teki maalin rangaistuspotkusta. Swanberg teki pienen kulmapotkun ja teki toisen maalin. Gerhardtin maali katsottiin paitsiossa ja Bayern palasi johtoon pelin loppupuolella voittaen Wolfsburgin 4-2.

Vierasjoukkue Bayern München on Saksan Bundesliigan pitkäaikainen yliherra. Mutta tällä kaudella joukkue ei ole pelannut hyvin. Tällä hetkellä joukkue on toisella sijalla 10 voitolla, 7 tasapelillä ja 1 tappiolla. Se on kaksi pistettä jäljessä Union Berlinistä alle yhdessä ottelussa. Kausi pienimmällä joukkueedulla. Jos München ei voi voittaa toistaiseksi, se ei voi voittaa liigan ensimmäistä sijaa tämän kierroksen jälkeen. Tällä hetkellä liiga on ohitettu puolessa välissä ja ero liigan parhaiden välillä on yhden maalin välissä. Jos et ole varovainen, saatat pudota UEFA:n Mestarien liigasta. Tämä on mahdotonta hyväksyä Bayern-joukkueelle. Ensimmäisellä puoliajalla hitaasti pelannut Bayern korjasi tilannettaan toisella puoliajalla ja tuli sprintin mestariksi.