Jalkapallon uutiset

Kroatia vs. Marokko taistelevat kolmannesta sijasta MM-kisoissa

MM-kisojen välierät päättyivät. Ranskan joukkue putosi Marokon 2-0 ja eteni finaaliin. Ranska kilpailee mestaruudesta Argentiinan kanssa. Marokko Pelipaita 2022 ovat erittäin valitettavia. Vaikka ylennysprosessi sujui kitkattomasti, he silti hävisivät pelin ja jäivät finaalista väliin. Seuraavaksi tämä afrikkalaisen jalkapallon parhaan ennätyksen tehnyt joukkue kilpailee Kroatian kanssa kolmannesta sijasta.

Kroatia vs Marokko kohtasivat toisiaan vastaan lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella. Tilanne oli nolo 0-0. Ottelun aikana kummallakaan joukkueella ei ollut hyviä maalintekopaikkoja. Tätä peliä pidettiin myös tylsimpänä ja tylsimpänä pelinä. Myöhemmällä kaudella Kroatia ja Marokko kävivät molemmat läpi jatkoajan ja rangaistuspotkukilpailun pudotuspeleissä ennen välieriin etenemistä, mutta valitettavasti ne molemmat pysähtyivät välierissä ja pystyivät kilpailemaan vain kolmannesta paikasta.

On syytä mainita, että Marokon ja Kroatian joukkueet ovat samasta ryhmästä ja molemmat on jaettu F-ryhmään. Toisin kuin lohkovaiheen debyyttiottelu, kolmannen sijan ottelu on usein erittäin jännittävä ja jännittävä. Loppujen lopuksi kummankaan puolen pelaajilla ei ole paineita. Se oli niin iso aiemmin, joten on epätodennäköistä, että 0-0 pisteet ilmestyvät uudelleen. Marokon joukkue on tehnyt historiaa saavuttamalla välieriin, ja Kroatian joukkue on myös missannut joukkueen historian parhaan ennätyksen. Samaan aikaan veteraanit, kuten Modric, jotka käyttävät Jalkapallo pelipaidat, ovat myös erittäin todennäköisesti viimeisiä MM-kisoja. Siksi tämän kolmannen sijan pelin pidetään myös erittäin todennäköisenä upean välienselvittelyn järjestämisessä, ja odotan innolla Kroatia VS Marokko -peliä.

Related posts

Leave a Comment