Manchester City 3-1 Aston Villa

Manchester City isännöi Aston Villaa Valioliigan 23. kierroksella. Ensimmäisellä puoliajalla Manchester City Pelipaita 2023 pukeutunut Rodriguez teki maalin puskulla. Gundogan hukkasi yhden käden pelin, Glarishilla oli näkyvä tasku, Gundogan teki maalin kasvattaakseen maalia ja Mahrez voitti rangaistuspotkun. Toisella puoliajalla Rodriguezin tasapeli takavarikoitiin, Watkins veti maalin takaisin ja Alvarezin pusku estettiin. Lopulta Manchester City voitti Aston Villan 3-1.

Neljännellä minuutilla Rodri hyppäsi korkealle ja teki maalin Manchester Citylle 1-0. 39. minuutilla Gundogan saapui ja lähetti pallon tyhjään maaliin, Manchester City 2-0. 45. minuutilla Mahrez laukoi rangaistuspotkun yön yli ja Manchester City 3-0. 61. minuutilla Watkins murtautui rangaistusalueelle matalalla laukauksella saadakseen takaisin maalin, Aston Villa 1-3. Sen jälkeen molemmat osapuolet eivät ole tehneet enempää maaleja, ja peli päättyi Manchester Cityn voittamiseen Aston Villan 3-1.

Harland pelipaitaa pukeutunut Harland jatkoi maalintekokuivuuttaan toisella kierroksella, mutta tämä peli hyökkäsi Gundogania vastaan ja teki maalin. Lisäksi Rodri ja Mahrez tekivät kumpikin maalin. Lopulta Manchester City voitti Villan kotonaan 3-1 ja teki tärkeät 3 pistettä. Tällä hetkellä, jos Manchester City pelaa toista peliä, vähennyspisteissä on vain 3 pistettä Valioliigan ykkösestä Arsenalia. Tämän viikon puolivälissä Manchester City pelaa 12 lisäkierrosta Arsenalin kanssa Emirates Stadiumilla. Jos he voivat voittaa tämän 6 pisteen taistelun, Manchester City voittaa Arsenalin maalierolla ja nousee Valioliigan kärkeen.