Manchester City eteni voitettuaan Chelsean

FA Cupin kolmannella kierroksella kaudella 2022/23 Manchester City kohtasi Chelseaa. Lopulta Manchester City eteni onnistuneesti 4-0 kotonaan. Tämä on toinen kahden joukkueen välinen yhteenotto neljän päivän sisällä. Edellisessä kilpailussa Manchester City voitti Chelsean 1-0, kun Mahrez pukeutui Manchester City Pelipaita 2022.

Ensimmäisellä puoliajalla Mahrez teki suoran vapaapotkun auttamaan Manchester Cityä siirtymään johtoon; sitten Havertz lähetti käsipallovirheen rangaistusalueelle, Alvarez teki laukauksen laajentaakseen tulosta, ja Foden ampui uudelleen ennen keskikentän loppua kirjoittaakseen pisteet uudelleen. Toisella puoliajalla Coulibaly lähetti pisteen, ja Mahrez teki maalin kahdesti pistelaukauksella. Lopulta Manchester City putosi Chelsean 4-0 ja eteni seuraavalle kierrokselle.

jalkapallo pelipaidat pukeutunut Mahrez suoriutui hyvin tässä kampanjassa. Tilastojen mukaan hän on tehnyt 6 suoraa vapaapotkua kauden 2019-2020 jälkeen, sijoittuen Valioliigan joukkueiden joukossa kolmanneksi, alle 13 maalia. Prowse ja 7-pallo Madison. Lisäksi hän myönsi rangaistuspotkun, muuten hän olisi saavuttanut oman hattutempun.