Jalkapallon uutiset

Manchester United lähettää kaksi johtajaa Barcelonaan yrittämään vallata De Jongin

Barcelonan valtionpäämies Laporta väitti pari päivää sitten, että hän varmasti tekisi kaikkensa välttääkseen De Jongin eron. Pelaaja vaatii, että hänen tarpeensa on pysyä seurassa, mutta Unitedin valinnat pysyvät, ja myös todennäköisempiä kuin koskaan ennen. Koron osalta Manchester United suostuu saamaan lähes Barcelonan hyväksymän numeron, joka on 75 miljoonaa euroa.

De Jong, pukeutunut Jalkapallo pelipaidat, meni maanantain harjoituksiin, kun taas Red Devilsin presidentti Arnold ja myös jalkapallon valvoja Mertave ovat tällä hetkellä allekirjoittaneet paineita Barcan hallintoryhmään, johon kuuluvat Eustace, Alemani ja myös Cruyff Jr. tutkintokonferenssi.

Manchester Unitedin edustajat ovat oletettavasti Barcelonassa edistämässä Frenkie de Jongin toimintaa Manchester United Pelipaita pukemiseksi. 10 Hag haluaa liittyä takaisin Ajaxissa kouluttamansa keskikenttäpelaajan kanssa, ja seura aikoo parhaillaan viimeistellä tarjouksen kuukausien huhujen jälkeen. Lukuisten espanjalaisten tiedotusvälineiden tietojen mukaan Manchester United on itse asiassa lähettänyt valtuuskunnan Barcelonaan neuvottelemaan De Jongin siirrosta.

Related posts

Leave a Comment