Messi on ansaittu uuden sukupolven jalkapallokuningas

Tämä kampanja on epäilemättä jännittävin ja jännittävin ottelu MM-finaalien historiassa. Argentiina johti 2-0 ensimmäisellä puoliajalla, mutta Ranska teki kaksi maalia 80. ja 81. minuutilla ja peli eteni jatkoajalle. Argentiina Messi 10 Pelipaita 2022 pukeutunut Messi teki maalin jatkoajan toisella puoliskolla ja vei Argentiinan jälleen johtoon, mutta Mbappe laukoi rangaistuspotkun ja teki hattutempun, joka tasoitti tilanteen 3:3. Rangaistuslaukauskilpailussa Ranskan joukkue epäonnistui rangaistuspotkukilpailuissa toisella ja kolmannella kierroksella. Lopulta Argentiinan joukkue voitti rangaistuspotkukilpailun 4:2 ja voitti mestaruuden.

Ensimmäisellä puoliajalla Di Maria murtautui rangaistusalueelle, ja Ousmane Dembele kaatoi hänet tehdäkseen pisteen. Messi teki rangaistuspotkun; sitten Di Maria teki yhdellä kädellä maalin kasvattaakseen Argentiinan etua. Toisella puoliajalla Ranska teki ensimmäisen maalinsa vasta 67. minuutilla; mutta sitten Mbappe teki kaksi maalia 97 sekunnin sarjassa + volley, vetäen pelin jatkoajalle yksin. Jatkoajalla Lautaro menetti monia hyviä tilaisuuksia, Messi teki lisälaukauksen ja teki kaksoislaukauksen, ja Mbappe teki jälleen maalin ja tasoitti hattunsa. Lopulta Argentiina voitti Ranskan 4-2 rangaistuspotkukilpailussa kokonaistuloksilla 7-5 ja voitti kolmannen Hercules Cupin joukkueen historiassa ensimmäistä kertaa 36 vuoteen!

Argentiina voitti jälleen maailmanmestaruuden, ja Messi toteutti myös unelmansa auttamalla Argentiinaa voittamaan maailmanmestaruuden ennen eläkkeelle jäämistä. Pelin jälkeen suuri joukko Lasten Jalkapallo pelipaidat 2022 pukeutuneita faneja purskahti itkuun. Tämä peli oli liian kovaa, niin kovaa, että se tukehtui. Argentiinan joukkue voitti lopulta mestaruuden. Messin jalkapalloura ei ole katunut sen jälkeen! Hän lopulta teki sen, voitti kaikki uransa mestaruuspalkinnot ja on hyvin ansaittu mestari! Olemme kaikki vilpittömästi iloisia hänen puolestaan tällä hetkellä.