Jalkapallon uutiset

Mourinho omistaa neljä jalkapallovalmentajamaailman yhdeksästä vaikeimmasta rikkomisesta

Jalkapallossa on monia erinomaisia ​​valmentajia, ja nämä valmentajat ovat tehneet monia ennätyksiä, joita on vaikea rikkoa. Ensinnäkin entinen Manchester Unitedin legendaarinen valmentaja Sir Alex Ferguson on lyömätön 25 peräkkäisessä Mestarien liigan pelissä, ja toinen on myös Sir Alex Ferguson, joka on voittanut valmentajauransa. Hän on voittanut 48 mestaruutta ja on tällä hetkellä valmentaja, jolla on eniten jalkapallon mestaruuksia.

Kolmas ennätys on Ancenotti, joka on jalkapallon ensimmäinen manageri, joka on voittanut viisi pääsarjan mestaruutta. Neljäs ennätys on Zidane, joka on ensimmäinen valmentaja, joka on suorittanut Mestarien liigan kolme peräkkäistä mestaruutta Mestarien liigan uudistuksen jälkeen. Viides on Capello, joka johti Milanin 58 ottelun lyömättömään sarjaan, joka on pisin lyömätön ennätys viidessä suuressa liigassa. AS Roma Pelipaita 2022.

Seuraavat neljä Mourinho asetti Jalkapallo pelipaidat. Kuudennen hän ja Capello ovat molemmat tehneet, päästäen vain 15 maalia yhden kauden aikana liigassa, mikä on todella ennätys rikkoa. Seitsemäs on jalkapallossa ensimmäinen, joka on johtanut joukkueen EM-finaaliin viisi kertaa, ja he kaikki ovat voittaneet mestaruuden. Kahdeksas ennätys on edelleen Mourinho. Hän on ainoa jalkapallovalmentaja, joka on voittanut Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja Euroopan Cupin. Lopuksi Mourinho on voittanut peräkkäin suoran Porton, Chelsean, Inter Milanin ja Real Madridin. 9 vuotta, 150 kotipeliä voittamattomina.

Related posts

Leave a Comment