Jalkapallon uutiset

Newcastle hankkii Liverpoolin entisen maalivahti Kariuksen

Newcastle hankkii Liverpoolin entisen maalivahti Kariuksen

Newcastle ilmoitti virallisesti entisen Liverpool-maalivahdin Kariuksen allekirjoittamisesta, osapuolet allekirjoittivat puolen vuoden + puolen vuoden sopimuksen. Karius sanoi haastattelussa Newcastlen viralliselle verkkosivustolle, että hän ei epäröinyt hyväksyä kutsua käyttää Newcastle United Vieras Pelipaidat.

Hän sanoi olevansa erittäin innoissaan Newcastlen kutsusta, ja se oli hänelle hyvä tilaisuus. Newcastlella on hyvä valmentaja ja jalkapallo on houkuttelevaa, hän tuntee olevansa sopiva Newcastleen ja on iloinen saadessaan työskennellä uuden valmentajan ja uusien joukkuetovereiden kanssa.Pelipaidat Manchester United Cristiano Ronaldo

Newcastlen valmentaja Eddie Howe kehui myös Kariusta kestävä pelipaidassa pukeutumisesta sanoen, että Karius on erinomainen maalivahti, jolla on runsaasti kokemusta Valioliigasta ja Mestarien liigasta, ja hän tulee auttamaan joukkuetta tämän kauden tärkeässä vaiheessa. tarjota tukea.

Yllä oleva raportti aiheesta ”Newcastle hankkii Liverpoolin entisen maalivahti Kariuksen” tällä sivustolla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimittajaan.

Related posts

Leave a Comment