Jalkapallon uutiset

Real Madrid nosti Valverdelle suuren palkankorotuksen

Real Madrid nosti Valverdelle suuren palkankorotuksen

Real Madrid Lasten Koti 2022 pukeutuneesta Valverdestä on tullut yksi Ancelottin avainpelaajista Real Madridissa. Uruguaylainen on jatkanut viime kauden korkealla tasolla tällä kaudella, tällä kaudella hän on pelannut 17 ottelua La Ligan ja Mestarien liigan välillä ja tehnyt 8 maalia.

Valverden hyvät tulokset ovat saaneet Real Madridin ryhtymään työskentelemään pelaajien sopimusten parantamiseksi. Heidän kerrotaan valmistautuvan suureen korotukseen estääkseen häntä lähtemästä. Nykyään Valverden palkka on noin 4 miljoonaa per kausi, mikä on pienempi kuin useimpien seuran pelaajien.

Nähdessään Valverden merkityksen portugali jalkapallo joukkueen suunnitelmissa, Florentino noudatti Carlo Ancelottin neuvoja ja päätti suojella häntä uudella sopimuksella ja korotuksella palkkaansa, sopimus pannaan täytäntöön vuonna 2024. Valverde on tällä hetkellä sopimussuhteessa Realin kanssa. Madrid vuoteen 2027 asti, joten hänen uusimisensa ei ole prioriteetti, mutta he haluavat palkita hänet hänen ponnisteluistaan ​​ja antaa hänelle suuren palkankorotuksen tehdäkseen selväksi, että hän on joukkueen avain.

Yllä oleva raportti aiheesta ”Real Madrid nosti Valverdelle suuren palkankorotuksen” tällä sivustolla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimittajaan.

Related posts

Leave a Comment