Saksa 1v1 Italia, Italian 36 vuoden lyömätön ennätys Saksaa vastaan ​​kotona jatkuu

UEFA Nations Leaguen A3-lohkon ensimmäinen kierros alkoi Italian ja Saksan välillä. Euroopan Cupin mestari Italia istui kotonaan vastatakseen Saksan joukkueen haasteeseen. Lopputulos oli 1:1 tasapeli osapuolten välillä. Tämä on vahva peli. Sanomattakin on selvää, että Saksan joukkue on päässyt vuoden 2022 Qatarin MM-finaaliin. Heidän on harjoiteltava vuoden lopussa järjestettäviin MM-kisoihin, ja maailman neljänneksi sijoittuva Italia on epäilemättä paras harjoitusvastustaja.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli melko tylsä, eikä kumpikaan saanut aikaan mitään. Toisella puoliajalla kohtaus alkoi olla raju. 70. minuutilla kotonaan pelannut Italia siirtyi johtoon murtautuessaan umpikujaan kentältä ja johti Saksan 1:0. Yllättäen, vain kolme minuuttia myöhemmin, Saksa tasoitti kentällä tilanteen ja kirjasi tilanteen uudelleen 1:1:een. Sitten kumpikaan Jalkapallo pelipaidat puettu joukkue epäonnistui maalinteossa, ja tilanne oli 1:1 loppuun asti. Vaikka Italia on menossa alamäkeen ja on jäänyt väliin MM-finaalista kahtena peräkkäisenä vuotena, saksalainen tankki ei silti voi voittaa Italian joukkuetta vastaan, ja Italian 36 vuoden lyömätön ennätys Saksaa vastaan ​​kotona jatkuu.

Pelin jälkeen Saksan joukkueelle tasoitusmaalin tehnyt Kimmich valittiin fanien äänestyksessä pelin parhaaksi pelaajaksi. Omasta maalistaan ​​Kimmich sanoi, että maali oli erittäin tärkeä. Sen jälkeen hänellä oli mahdollisuus kirjoittaa tilanne uudelleen 2-1, mutta valitettavasti hän ei tehnyt niin. Saksa Jalkapallo pelipaidat pukeutunut Kimmich sanoi, että seuraavaa vastustajaa Englantia vastaan ​​Saksan joukkueen suorituksen on parannettava, palloa on lisättävä ja hyökkäysten on oltava parempia.