Jalkapallon uutiset

Viranomaiset: Milanin mielenosoittaja Ibrahimovic jatkaa 1 vuoden sopimusta

Heinäkuun 18. päivän yönä Pekingin aikaa a/c Milan ilmoitti virallisesti, että 40-vuotias ruotsalainen mielenosoittaja Ibrahimovic täsmälleen samassa ryhmässä on itse asiassa palauttanut sopimuksensa vuodeksi. Ibrahimovicin upouusi sopimus ilmastointilaitteen Milanin kanssa päättyy varmasti kesäkuussa 2023, ja hän jää varmasti käyttämään ilmastointilaitteen AC Milan Jalkapallo pelipaidat.

A/c Milan esitteli virallisesti, että se on itse asiassa päässyt sopimuslaajennusjärjestelyyn Ibrahimovicin kanssa. jalkapallo pelipaidat oleva ruotsalainen mielenosoittaja valtuuttaa varmasti seuran kanssa 30.6.2023 asti, samoin kuin hän jää varmasti käyttämään Milanon nro 11 t-paitaa upouudella kaudella.

Tällä hetkellä Ibrahimovic on edelleen paranemisvaiheessa. Italian mediatietojen mukaan Ibrahimovicin vuositulot ovat miljoonan ja myös 1,5 miljoonan euron välillä, ja myös ajelehtiva palkkio liittyy ulkonäköön, tavoitteisiin ja apuun. Viime kaudella Ibrahimovic pelasi 27 valmiilla ilmastointilaitteella Milania, keräten 8 maalia ja lisäten myös 3 apua, auttaen ryhmää voittamaan Serie A:n mestaruuden.

Related posts

Leave a Comment