Hoylund tekee kaksi maalia ja auttaa Manchester Unitedia voittamaan Lutonin niukasti jännittävässä ottelussa

Manchester United jatkoi voittamattomuuttaan vuonna 2024 voittamalla Lutonin niukasti 2-1 jännittävässä Valioliigan kohtaamisessa. Manchester United aloitti ottelun tulisesti, ja Rasmus Hojlund Manchester United Pelipaita 2024 teki maalin jo seitsemän ensimmäisen minuutin aikana. Luton taisteli kuitenkin ihailtavasti vastaan, kun se nousi 14. minuutilla Carlton Morrisin maalilla tasoihin ja loi useita mahdollisuuksia koko ottelun ajan.

Hoylundin ensimmäinen maali syntyi vain 37 sekunnin pelin jälkeen, kun hän rikkoi ennätyksen nuorimpana pelaajana, joka on tehnyt maalin kuudessa peräkkäisessä Valioliiga-ottelussa. Sitten hän tuplasi Manchester Unitedin johdon seitsemännellä minuutilla Alejandro Garnachon ylärimaan antaman ylärimaa hipovan pääpallopotkun nokikkain. Tämä pirteä alku näytti antavan pohjan Manchester Unitedin mukavalle voitolle, mutta Lutonilla oli muita suunnitelmia.

Kenilworth Roadilla intohimoisista esityksistään tunnettu Rob Edwardsin joukkue ei suostunut pelästymään. He hyödynsivät Manchester Unitedin horjuvaa puolustusta ja pääsivät Morrisin pääpallolla maalin päähän. Maali sytytti kotiyleisön innostuksen uudelleen, ja Luton alkoi kasvattaa itseluottamustaan.

Toinen puoliaika alkoi jännittyneesti, ja molemmat osapuolet loivat mahdollisuuksia. Manchester Unitedin Casemiro sai punaisen kortin kahdesta keltaisesta kortista, kun taas Luton hukkasi useita mahdollisuuksia tasoitukseen. Ottelun loppuhetkillä Ross Barkley jalkapallo pelipaidat lapsille osui poikkipalkkiin pääpallollaan, joka sai Manchester Unitedin fanien selkäpiitä värisemään.

Lopulta Manchester United poistui vaikean voiton myötä ja pidensi tappiottoman putkensa kaikissa kilpailuissa viiteen otteluun. Esitys oli kuitenkin kaukana vakuuttavasta. Joukkue tuhlasi paljon pallonhallintaa ja kamppaili pitääkseen pelin hallinnassa, etenkin Lutonin maalin jälkeen.

Manchester United toivoo voivansa rakentaa tämän voiton varaan jatkaakseen voittamatonta sarjaansa. Ensi viikolla heillä on edessään kova testi Tottenham Hotspur, joka myös jahtaa Mestarien liigan paikkaa. Luton puolestaan haluaa toipua tästä tappiosta ja jatkaa taisteluaan Valioliigassa säilymisestä.

Mitä tässä ottelussa kannattaa katsoa

Hojlundin maali sai Manchester Unitedille hyvän alun.
Luton iski takaisin Morrisin maalilla ja tasoituksella.
Casemiro välttyi punaiselta kortilta, vaikka sai kahdesti varoituksen.
Manchester United voitti lopulta niukasti, mutta Luton oli koko ajan lähellä.

Manchester Unitedin tulevaisuus:

Voiko Manchester United pysyä voittamattomana näin heikosta esityksestä huolimatta?
Onko Hoylundista tullut Manchester Unitedin avainpelaaja?
Voiko Luton jatkaa vahvaa menoaan tulevina viikkoina?