Jalkapallo pelipaidat

Paris Saint-Germain voitti Real Sociedadin 4-1 ja eteni menestyksekkäästi jatkoon

Juuri päättyneessä Mestarien liigan 1/8 finaalin toisessa osaottelussa Real Sociedad hävisi 1-2 Paris Saint-Germainille, yhteismaalit 1-4. Paris Saint-Germain eteni Mestarien liigan puolivälieriin ja Real Sociedadin taival päättyi pettymykseen. Siirtomarkkinoilla oleva Kylian Mbappé teki tässä ottelussa kaksi maalia ja antoi 100 prosentin panoksensa Paris Saint-Germainin etenemiseen.

Ensimmäisellä puoliajalla Mbappé vei Paris Saint-Germainin johtoon ja toisella puoliajalla hän teki yhden maalin lisää, tehden täten kaksi maalia ja varmistaen voiton. Real Sociedadin Mikel Merino yritti kääntää tilannetta tekemällä yhden maalin, mutta se ei riittänyt muuttamaan ottelun kulkua. Lopulta Paris Saint-Germain voitti 2-1 Real Sociedadista, yhteismaalein 4-1, ja eteni menestyksekkäästi jatkoon. Mbappé lähtee Paris Saint-Germainista tämän vuoden heinäkuussa, ja tämä oli hänen viimeinen päivänsä PSG:ssä. Hänellä ei ole enää paljoa aikaa kantaa PSG:n Jalkapallo pelipaidat.

Mainittavaa on, että aiemmissa kahdessa ottelussa päävalmentaja Enrique ei aloittanut Mbappéa avauskokoonpanossa, vaan antoi hänelle lyhyitä vaihtoja pelin aikana. Näin ollen kahden ottelun tulos ei ollut paras mahdollinen. Enriquen mukaan tämä johtui siitä, että muiden pelaajien piti tottua pelaamaan ilman Mbappéa ja muiden pelaajien kykyjä piti myös testata. Tässä ottelussa Mbappén esiintyminen auttoi joukkuetta voittamaan helposti ja etenemään menestyksekkäästi jatkoon, ja tätä ranskalaista hyökkääjää ei voi unohtaa. Valitettavasti hän siirtyy pian pois Paris Saint-Germainista ja pukee päälleen Real Madrid pelipaita.