Kylian Mbappé pelasi hyvin, kun Paris voitti Troyesin 3:1

Paris Saint-Germain pelasi vieraissa Troyesin kanssa jännittävän Ligue 1 -ottelun 8. toukokuuta. Lopulta Grand Paris haki tärkeät kolme pistettä lukemin 3:1.

Ottelun alettua molemmat pelaajat hyökkäsivät erittäin aggressiivisesti ja taistelivat johtoasemasta. Kahdeksannella minuutilla Paris Saint-Germain PSG Pelipaita 2023 pelannut Kylian Mbappé vei Pariisin johtoon pääpallollaan. Paris jatkoi hyökkäysponnistuksiaan koko loppuottelun ajan etsien mahdollisuuksia maalintekoon. 59. minuutilla Vitinha teki kahdella peräkkäisellä osumalla maalin ja vei Big Parisin johtoon.

Vaikka Troyes yritti koko ajan kuroa pistetilannetta kiinni, oli Grand Paris’n esitys koko ajan hyvin tasainen. 83. minuutilla Xavier Chavalerin laittoi pelin uusiksi, kun hän veti Troyesin pisteen takaisin. Lähellä ottelun loppua Grand Paris sai kuitenkin vielä yhden pisteen ja voitti ottelun lopputuloksella 3:1.

Grand Paris’n pelaajat osoittivat erittäin vahvaa ja teknistä tasoa tässä ottelussa. Kylian Mbappé ja Vitinha, joilla molemmilla oli jalkapallo pelipaidat, pelasivat erittäin hyvin ottelussa ja heidän maalinsa antoivat joukkueelle johtoaseman ja sinetöivät voiton. Lisäksi koko pariisilaisjoukkueen yhteispeli oli erittäin hyvää, mikä oli suuri syy siihen, että joukkue pystyi voittamaan ottelun. Voiton ansiosta Paris Saint-Germain pystyi myös säilyttämään johtoasemansa Ligue 1:n sarjataulukossa. Uskon, että Pariisin pelaajat jatkavat hyviä otteitaan tulevissa peleissä ja voittavat lisää joukkueelle. Samaan aikaan toivomme myös Troyesin joukkueen saavuttavan erinomaisia tuloksia seuraavassa ottelussa.