Maali 95. minuutilla! Supertähti Ronaldo tekee kohtalokkaan iskun auttaakseen Manchester Unitedia voittamaan Huang Qianin ensimmäistä kertaa

Torstaina Manchester United voitti tärkeän voiton voittamalla Villarrealin 2-1 Ronaldon viimeisen minuutin maalilla. Manchester United pelipaita

Kampanja pysähtyi ja pisteet olivat edelleen 1-1. Juuri kun ihmiset ajattelivat, että molemmat osapuolet tekevät tasapelin, Ronaldo avusti joukkuetta voittaakseen. Ronaldo pelipaita

Manchester United antoi syötön vasemmalta Frediltä. Lingard lähetti pallon edelleen vastustajan kaksoisjoukkueen eteen. Cristiano Ronaldo oikealla osui maaliin pienestä kulmasta. Vastustajan maalivahti teki plopin eikä edelleenkään voinut estää palloa pääsemästä verkkoon. Jalkapallo pelipaidat

Ronaldo teki voittomaalin ja auttoi Manchester Unitedia voittamaan Villarrealin ensimmäisen voiton. Cristiano Ronaldo riisuttiin juhlimaan, mistä hän sai myös keltaisen kortin.

Siitä huolimatta tämä on supertähtien rooli, ja hänen joukkuetoverinsa syleilivät häntä läheisesti ja kiittivät häntä viime hetken panoksestaan.