Manchester City voitti FA Cupin, yksi askel lähemmäs Triple Crownia!

Englannin FA Cupin kauan odotettu finaali Manchester Cityn ja Manchester Unitedin välillä oli vihdoin käyty, ja Gündoganin toisen maalin ansiosta Manchester City voitti Unitedin 2-1 ja vei mestaruuden. Onnittelut Manchester Citylle! Tämä on myös joukkueen historian seitsemäs kerta, kun se saa Englannin FA Cupin mestaruuden. Mainittakoon, että Manchester City on jo voittanut EPL-mestaruuden, ja tällä viikolla se kohtaa Mestarien liigan finaalissa Inter Milanin, joka marssii kohti Triple Crownia!

Itse asiassa ottelussa Manchester United oli hyvä suoritus, pitämällä Cityn tärkeimmän hyökkäyspisteen, Harlandin, mutta he silti unohtivat De Bruynen tärkeän roolin, ja Gündoganin huikea suoritus oli odottamaton. Gündogan Manchester City Pelipaita 2023 teki Cityn ensimmäisen maalin 13 sekunnissa, hämmästyttävällä nopeudella, joka teki ennätyksen nopeimmaksi maaliksi FA Cupin finaalin historiassa. 31. minuutilla Bruno Fernandes teki maalin rangaistuspotkusta! Manchester United pelasi 1-1-tasapelin Manchester Cityn kanssa. Unitedissa nähtiin hetken aikaa toivo paluusta, mutta se toivo kariutui pian, kun De Bruyne avusti Gündogania tekemään kaksi maalia 51. minuutilla ja teki Manchester Citylle 2-1! United tunsi kriisin tunnetta, vaikka kukaan ei saanutkaan enää tehtyä Unitedille maalia, ja peli päättyi tähän Cityn voittoon.

Tappio ei tietenkään tarkoittanut sitä, että he olisivat pelanneet huonosti, ehkä se oli melkeinpä tuuria, kukaan ei osannut odottaa Gündoganin puhkeamista. Tilastojen mukaan tämä FA Cupin mestaruus on Guardiolan henkilökohtaisen valmennusuran 34. pokaali ja myös sato 13 otsikkoa, koska hän otti Manchester Cityn vastuulleen vuonna 2016, ainoa pahoitteluni on koskaan saada Mestarien liigan titteliä, nyt jälleen kerran mahdollisuus elää unelmaa, uskon, että hän voi tehdä sen! Laitetaan Harland pelipaitaa yhdessä ja odotetaan Mestarien liigan finaalia!