Mestarien liigan Jota + Mane teki Liverpoolin 2-0 voittoon 10 Atletico Madridin lukon nimi

Klo 20:00 3. päivänä Ison-Britannian paikallista aikaa, kilpailu alkoi kauden 2021/22 UEFA Champions Leaguen B-lohkon neljännellä pelipäivällä. Liverpool voitti kotonaan Atletico Madridissa 2-0. Jota ja Mane tekivät maaleja, ja Felipe karkotettiin. Liverpool voitti 4 ottelua varmistaakseen kärkipaikan ja karsiutuakseen aikaisin. jalkapallo peliasut

Klo 20:00 3. päivänä Ison-Britannian paikallista aikaa, kilpailu alkoi kauden 2021/22 UEFA Champions Leaguen B-lohkon neljännellä pelipäivällä. Liverpool voitti kotonaan Atletico Madridissa 2-0. Jota ja Mane tekivät maaleja, ja Felipe karkotettiin. Liverpool voitti 4 ottelua varmistaakseen kärkipaikan ja karsiutuakseen aikaisin. Liverpool Pelipaita

Liverpool voitti viime kierroksella Atletico Madridin 3-2. Edellisessä 20 Euroopan kotipelissä Espanjan joukkuetta vastaan ​​on 6 voittoa, 8 tasapeliä ja 6 tappiota, mukaan lukien 1 voitto, 1 tasapeli ja 1 tappio Atletico Madridia vastaan. Atletico Madrid voitti 3 voittoa, 7 tasapeliä ja 5 tappiota Englannista 15 Euroopan-ottelussa. Jota, Fabinho, Chamberlain, Zimikas ja Matip pyörivät.

1. minuutilla Arnold teki keskityksen oikealta, ja Jota teki maalin lähietäisyydeltä. 21. minuutilla Arnold syötti laukauksen oikealta, ja Mane työntyi verkkoon rajoitusalueelta 2-0. 36. minuutilla Felipe kieltäytyi toistuvasti erotuomarin kutsusta rikottuaan Manea ja hänet ajettiin suoraan punaisella kortilla.
  2. minuutilla Matip syötti suoraan, ja Jota teki matalan yksikätisen laukauksen ja julistettiin kelpaamattomaksi paitsiossa.

Liverpool (4-3-3): 1- Alisson; 66- Arnold, 32- Matip, 4- Van Dijk, 21- Zimikas; 15- Chamberlain (78′, 18-Minano Takumi), 3- Fabinho (60′, 6-Tiago), 14-Henderson; 11-Salah, 20-Zota, 10-Mane (46′, 9-Firmino) (78′, 27-Origi)

Atletico Madrid (3-5-2): 13-Oblak; 18-Philippe, 2-Jiménez, 22-Hermoso; 23-Tripier, 10-Correa (75′, 26-Serrano), 5-DePaul, 6-Kokai (69′, 19-Cunha), 21-Carrasco (69′, 24-Frsalico); 7-Felix (59′, 12-Rodi), 9-Suarez (58′, 16-Herrera)