Real Madridin Vinicius Jr pilkkaa Barcelonan penkkiä hattutempun jälkeen

Real Madrid kasvatti johtoaan El Clasico -kisassa nöyryyttävällä 4-1-voitolla Barcelonasta yksipuolisessa Super Cup -finaalissa. Real Madrid Pelipaita 2024 esiintynyt Vinicius Junior oli ottelun tähti, joka teki hattutempun ja auttoi Real Madridin voittoon.

Ottelu oli alusta asti täyttä kuraa. Vinicius avasi Real Madridin maalitilinsä 15. minuutilla kauniilla laukauksella ja tuplasi johtonsa viisi minuuttia myöhemmin loistavalla soolopelillä, joka jäljitteli Cristiano Ronaldon ikonista “Siuuu”-juhlaa.

Barcalla oli tilaisuus mennä takaisin johtoon, kun Robert Lewandowski teki loistavan ylärimapotkun 41. minuutilla, mutta Barcan toiveet murskautuivat, kun Vinicius viimeisteli hattutemppunsa lähellä rangaistuspotkua juuri ennen puoliaikaa.

Toisella puoliajalla Real Madrid oli kuin tyhjästä, sillä se hallitsi peliä helposti ja teki neljännen maalinsa 80. minuutilla Rodrigon toimesta. Lisäajalla Ronald Araujo sai toisen keltaisen kortin ja sai punaisen kortin, mikä lisäsi Barcelonan ahdinkoa.

Voitto oli Real Madridille merkittävä, sillä se pidensi sen El Clasico -otteluissa voittamattoman sarjan viiteen otteluun. Se oli myös Carlo Ancelottin 29. voitto pudotuspelivaiheessa 33 ottelussa Real Madridin johdossa ja hänen seitsemäs pokaali sen jälkeen, kun hän palasi seuraan vuonna 2021.

Vinicius Juniorin esitys oli ottelun kohokohta, ja hän päätti loistavan esityksensä pilkkaamalla Barcelonan penkkiä “4-1”-eleellä sen jälkeen, kun Araujo sai punaisen kortin. Ele aiheutti lyhyen yhteenoton pelaajien välille, mutta ei hillinnyt Real Madridin juhlintaa.

Toisaalta Xavi kärsi neljännen El Clasico -tappionsa vajaan vuoden sisään, ja hänestä tuli ensimmäinen Barcan manageri, joka hävisi El Clasicossa 70 vuoteen. Katalonialaisseuran viimeaikaiset vaikeudet ovat ilmeisiä, ja sen on löydettävä pian keino kääntää tilanne, jos se haluaa haastaa hopeamerkkejä tällä kaudella.

Real Madrid pyrkii seuraavaksi jatkamaan voittoputkeaan, kun se kohtaa Atletico Madridin Copa del Reyn 16. kierroksella. Siitä tulee tiukka kohtaaminen, ja toivottavasti Vinicius Jr. jalkapallo pelipaidat pystyy pitämään vauhtia yllä kaupunkivastustajiaan vastaan.