Valioliigan seitsemännellä kierroksella Arsenal voitti Bournemouthin 4-0

Valioliigan seitsemäs kierros alkaa. Ottelu oli edelleen Arsenal ja Bournemouthin välillä, joilla oli sekä voimaa että kuntoa Arsenalin suorituskyky oli yhtä vakaa. Pelissä suorituskyky oli aktiivinen ja otti 4-0 johtoon ja voitti helposti Bournemouthin.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi 17. minuutilla.Arsenalin pelaajat menivät johtoon laukauksessa, mutta pallo osui ristikkoon ja pomppasi takaisin. Onneksi Bukayo Saka oli maalin edessä ja teki puskulaukauksen, vaikka se myös osui maahan. , mutta jalkapallo pomppi taas maaliin ja Arsenal sai 1-0. Toinen maali syntyi 44. minuutilla. Martin Ødegaard sai rangaistuspotkun ja laukaisi suoraan Maalivahti käänsi pallon turhaan. Arsenal teki toisen voiton. Peli päättyi 2-0. Bournemouth tuntui vielä paremmalta. paineita. Toisen puoliajan maali syntyi 53. minuutilla. Kai Havertz sai mahdollisuuden rangaistuspotkuun ja laukaukseen. Prosessi toistui kuin viimeinen rangaistuspotku. Maalivahti käänsi pallon vielä kerran ja antoi Arsenalille 3-0 Ja tämä maali on myös Kai Havertzin ensimmäinen maali Arsenalille. Viimeinen maali syntyi 90. minuutilla.Ben White sai pään joukkuetoverinsa kaukolaukauksesta oikealta, teki onnistuneen maalin ja auttoi Arsenalia sinetöimään voiton. Peli päättyi 4-0.

Toivon, että Bournemouth pystyy sopeuttamaan mentaliteettiaan mahdollisimman pian seuraavaan peliin. Arsenalin suoritusta uudella kaudella voidaan sanoa erittäin jännittäväksi, voitti enemmän ja johtaa vastustajaansa suuremmalla pistemäärällä. Vaikka he ovat edelleen pelissä. Jalkapallo pelipaidat Valioliiga Se ei ole ensimmäisellä sijalla, mutta se on silti vahva kilpailija aiemmille joukkueille, eikä sitä pidä aliarvioida. Arsenalin seuraava peli on 4. päivänä Lensiä vastaan, mikä on Mestarien liigan B-lohkon peli, ja Valioliigan ottelu Manchester Cityä vastaan ​​8. päivänä, mikä on myös jännittävää.