Beranwand saattaa jättää väliin Iranin jäljellä olevat pelit

Vuoden 2022 MM-kisojen B-lohkon ensimmäisellä kierroksella Qatarissa voimakas Englannin joukkue ohjasi kaiken kaikkiaan vahvan Aasian joukkueen Iranin. Kahden joukkueen välisen suuren voimakuilun vuoksi tästä pelistä on tullut peli ilman jännitystä. Kun molemmat osapuolet taistelivat kiivaasti 90 minuuttia, Englannin joukkue lopulta pyyhkäisi Iranin joukkueen suurella pisteellä 6-2.

On syytä mainita, että tässä pelissä on toinen jakso. Pian pelin alun jälkeen halvat maajoukkueen pelipaidat pukeutunut Beranwand törmäsi joukkuetoveriinsa puolustaessaan. Iskun saanut Berenwand kaatui maahan kivusta, eikä pystynyt nousemaan ylös pitkään aikaan. Iranin joukkueen lääkärin hoidettua Beranwandia noin 10 minuuttia, iranilainen maalivahti ei edelleenkään kyennyt jatkamaan peliä ja hänet vaihdettiin suoraan. Pian Berenwandin poistuttua kentältä Englanti teki maalin. Ja ota 3 kapselia kerrallaan. Ensimmäisen puoliajan lopussa Englannin joukkue on saavuttanut kolmen maalin johdon.

Pelin toisella puoliskolla Englannin hyökkäystulivoima ei heikentynyt ollenkaan. 90 minuutin kiihkeän taistelun jälkeen osapuolten välillä Englannin joukkue lopulta pyyhkäisi Iranin joukkueen isolla pisteellä 6-2. Bellanwand, joka oli pukeutunut kestävä pelipaidassa pelin jälkeen, vietiin sairaalaan hoitoon. Viimeisimpien raporttien mukaan Bellanwandin vamma on tällä kertaa erittäin vakava, murtuma nenäluu ja aivotärähdys. Tällainen vakava loukkaantuminen sai hänet myös jättämään väliin Iranin joukkueen jäljellä olevat pelit. Bellanwandin loukkaantuminen vaikeutti Iranin kohtaamista Walesin ja Yhdysvaltojen kanssa.

Yllä oleva raportti aiheesta “Beranwand saattaa jättää väliin Iranin jäljellä olevat pelit” tällä sivustolla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimittajaan.