Jalkapallon uutiset

Korea voitti Egyptin 4v1

Etelä-Korea kohtaa Egyptin MM-stadionilla Soulissa. Ensimmäisellä puoliajalla  Etelä-Korea Jalkapallo pelipaidat pukeutunut Huang Yi teki maalin puskulla, Jin Yingquan teki maalin ja Mustafa Mohamed veti yhden. Puoliajan jälkeen Etelä-Korea väliaikaisesti 2-1 Egypti. Toisella puoliajalla Cao Guicheng sinetöi voiton, ja Quan Changxun lisäsi kakun päälle. Pelin lopussa Etelä-Korea 4-1 Egyptille.

Egypti on Afrikan Cupin kakkonen, mutta Salah on poissa, ja useat pääpelaajat eivät ole pöydässä. Heidän avauskokoonpanonsa arvo on vain 18 miljoonaa euroa. Eteläkorealainen Sun Xingmin, joka pukeutuu Jalkapallo pelipaidat, on jo 80 miljoonaa euroa. Joten ennen peliä Etelä-Korea oli jo lupaava joukkue, eikä voitto ollut yllätys, mutta se oli hieman yllätys 4-1-voitosta. Etelä-Korean neljästä maalista kolme tuli puskujen kautta.

Tässä 4-1-pelissä Etelä-Korea jatkoi lämmittelyottelua 3 lyömätöntä peliä, joista kaksi oli 2-0 Chile ja 4-1 Egypti, ja viimeinen peli Paraguayta vastaan ​​oli 0-2 takana. 2 maalia ja 2-2. Kesäkuun 2. päivän illalla Japani voitti Paraguayn 4-1, kun taas Brasilia nöyryytti Etelä-Korean 5-1. Tuolloin he kokivat, että Japani oli korkeampi arvosana kuin Etelä-Korea. Kuitenkin tänä yönä Etelä-Korea voitti Egyptin 4-1, kun taas Japani pyyhkäisi Tunisialta 3-0, ja yleinen mielipide kääntyi suuren käänteen hetkessä.

Related posts

Leave a Comment