Roma voitti Udinesen 3-0, kun vanhat ja uudet pelaajat pelaavat yhdessä

Serie A:n 30. kierros alkoi 17. huhtikuuta, kun Roma sai vastaansa Udinesen. Uudet ja vanhat pelaajat AS Roma Pelipaita 2023 yhdistivät loistavasti voimansa ja ottivat 3-0 voiton! Kolmas peräkkäinen liigavoitto saatiin ja kolmas sija vakiinnutettiin.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi 37. minuutilla, kun Roma sai rangaistuspotkun, Bryan Cristante laukoi vaikeasta kulmasta ja pallo osui oikeaan tolppaan ja lensi ohi, mutta Roman nuorukainen Edoardo Bove jatkoi ja teki maalin ja vei Roman 1-0 johtoon. Toinen osuma tuli 55. minuutilla, kun Andrea Belottin täsmällinen poikittaissyöttö ei ainoastaan välttänyt Udinesen taklausta, vaan rullasi tiukasti kohti kentän oikealla puolella seurannutta kapteeni Lorenzo Pellegriniä, ja tämä laukoi pallon maaliin ja kasvatti näin Roman johtoaseman 2-0:aan.

Kolmas maali tuli 90. minuutilla, kun Udinese ei ollut tehnyt yhtään maalia, ja se merkitsi sitä, että Roma sinetöi voiton. Maalin teki Leonardo Spinazzola korkeasta sisäänheitosta kentän vasemmalla laidalla, ja Tammy Abraham puski puhtaasti suoralla pääpallolla boksin sisältä sinetöimällä Roman 3-0-voiton. Tätä peliä voisi kuvailla Roman vanhojen ja uusien pelaajien hiljaiseksi yhdistämiseksi, itse asiassa pelaajat, jotka tekivät eron tässä pelissä, olivat nuoria, sekä veteraaneja että uusia tulokkaita.

Siinäpä ne maalit tässä ottelussa. Roma oli loistava tässä ottelussa, toisaalta Udinese ei ollut kovin hyvä pallon kanssa ja pelaajat olivat keskinkertaisessa kunnossa, toivottavasti he paranevat hieman pian tämän ottelun jälkeen. Jos sinäkin pidät Romasta, olet tervetullut ostamaan jalkapallo pelipaidat sivuiltamme ja juhlimaan heidän voittoaan heidän kanssaan!