Real Madrid hävisi kotonaan Villarrealille

Espanjan ykkösdivisioonan 28. kierroksella tällä viikolla Real Madrid isännöi Villarrealia, ja joukkueiden välinen kamppailu oli kiihkeä, ja Real Madrid hävisi ottelun lopulta 2-3-tappioasemassa yhden pisteen erolla.

Monet veteraani fanit näiden kahden joukkueen ei saa olla tuntematon niiden valmiudet ovat erittäin vahvoja, aiemmin peli myös törmäsi toisiinsa monta kertaa, vahvuus ei ole verrattavissa. Tässä pelissä Real Madrid, jolla on kotikentän etu, ei kuitenkaan pelannut täydellä voimallaan, pelaajat eivät ole erityisen hyvässä kunnossa, erittäin valitettava tappio vastustajalle.

Ottelun 16. minuutilla Real Madrid Pelipaita 2023 ollut Asensio siirsi pallon verkkoon, jolloin Paulo Torres teki maalin, jolloin Real sai 1 pisteen. Tämän jälkeen Villarreal hyökkäsi yrittäen tasoittaa pelin, ja heti 39. minuutilla Chukwuze onnistui potkaisemaan pallon Realin maaliin tuoden joukkueelleen pisteen, jolloin tilanne oli 1-1. Pelin edetessä 48. minuutille Vinicius pääsi laukomaan fiksusta poikittaissyötöstä boksiin ja nappasi Real Madridille toisen pisteen. Villarreal ei kuitenkaan jäänyt jälkeen, sillä Morales teki kahdesti tasoituksen 2-2:een, ja juuri kun ottelu oli päättymässä, Chukwuze iski jälleen, potkaisi pallon oikealta laidalta sisään ja ratkaisi tasapelin ja antoi joukkueelleen voiton.

Vaikka Villarreal teki virheen ja teki maalin, se sopeutti mentaliteettinsa erittäin hyvin ja pelaajat tekivät täydellistä yhteistyötä keskenään, joten voitto oli odotettu ja toivon, että nämä kaksi joukkuetta pelaavat tulevaisuudessa vielä paremmin. Jos pidät myös jalkapallosta, tervetuloa verkkosivuillemme muokkaamaan pelipaitoja, joissa voit muokata värejä, numeroita, kokoja jne. Tervetuloa konsultoimaan!