Chelsea ja Liverpool 0-0 masentava tasapeli, ainoa maali on myös mitätön

Huhtikuun 5. päivänä klo 3:00 Englannin Valioliigan ottelussa Chelsea pelasi Liverpoolia, kaksi joukkuetta kiivasta taistelua 90 minuutin ajan, tulos maali ei pisteet, ainoa tavoite puhallettiin myös pätemättömäksi, tunnelma on hyvin masentunut.

Itse asiassa tämä peli monta kertaa jalkapallo on ollut ovelle, mutta toisella puolella on ollut hieno toiminta siepata pallo ulkopuolella, vaikka molemmat joukkueet eivät pisteet, mutta koko peli on yksityiskohta, katso kohta on edelleen hyvin paljon. Pelin 6. minuutilla Liverpool oli lähellä maalintekoa, mutta Chelsea reagoi nopeasti liukuvalla taklauksella sieppaamaan jalkapallon. Tasapeli oli kuudes näiden kahden joukkueen välillä, vaikka kotijoukkue oli Chelsea ja oli koko kentän piiritys Liverpoolille, mutta tulos ei ollut tarpeeksi hyvä, ja Chelsea ei ollut voittanut kolme kertaa peräkkäin, mikä oli hyvin demoralisoiva. Itse asiassa Liverpoolin viimeaikaiset suoritukset eivät myöskään ole hyviä, kahdella joukkueella on vaikea veljeskunnan tunne. Siksi tämä peli on myös molemmille joukkueille kahdeksannen kierroksen välierä, ja lopulta otettiin 0-0, ei voittoa eikä tappiota.

Pelin 50. minuutilla Kai Havertz Chelsea Pelipaita 2023 melkein sai maalin, kun hän oli tekemässä pitkää laukausta, Liverpoolin Alisson Becker pysäytti hänet, pallo pomppi ylös, ja Kai Havertz kosketti palloa uudelleen ja teki maalin, mutta maali mitätöitiin, koska hänen kätensä kosketti palloa. Kai Havertz koski palloon uudestaan ja teki maalin, mutta maali hylättiin myös, koska se oli käsivarren kosketus, ja niinpä kumpikaan joukkue ei saanut enää toista pätevää maalia ennen ottelun loppua.

Kaiken kaikkiaan peli saattaa joidenkin mielestä olla tylsä maalien vähyyden vuoksi, mutta siinä on silti monia mielenkiintoisia kohtia, ja kiinnostuneet fanit voivat tulla verkkosivuillemme ostamaan samat Neymar pelipaita ja elää pelin uudelleen!