Mbappe tekee kaksi maalia, kun Paris Saint-Germain voittaa Auxerren 2-1

Paris Saint-Germain kohtasi 22. toukokuuta Auxerren Ligue 1:n 33. kierroksella. Lionel Messi Paris Saint-Germain PSG Pelipaita 2023 antoi syöttöpisteen, Mbappe teki kaksi maalia ja Sinayoko teki maalin Auxerren maalilla, mikä toi Paris Saint-Germainille niukan 2-1-voiton. Paris voi juhlia aikaisin tämän ottelun jälkeen, sillä se on jo kuuden pisteen päässä, kun jäljellä on enää kaksi ottelua, ja se voi puolustaa mestaruuttaan, jos se ei pudota pisteitä kahdessa jäljellä olevassa ottelussa.

6.minuutilla Paris oli jo pisteen johdossa Mbappen ansiosta, joka lähetti suoran syötön Fabian Reusille, joka laittoi pallon kahdella peräkkäisellä harhautuksella verkon perukoille ja teki 1-0 Auxerrelle. Kaksi minuuttia myöhemmin Messin syöttö lähetti pallon läpi Mbappea varten, joka puski pallon kotiin ja kasvatti Pariisin johtoa jälleen, 2-0 Auxerre! Paris Saint-Germain jatkoi hyökkäyksiä loppuottelun ajan, mutta pallo ei löytänyt verkkoa. 30. minuutilla Messi rynnisti vasemmalle puolelle boksiin ja laukoi matalan vasemman jalan laukauksen, jonka vastustajan maalivahti torjui. Paris piti kahden pisteen etumatkansa ensimmäisen puoliajan loppuun asti.

Auxerre nousi maalin päähän pian toisen puoliajan alkuun, kun Da Costa sai pitkän syötön maalin takaa ja Sinayoko laukoi matalalla vasemmalla jalalla vasemmalta puolelta Auxerren 2-1-voittoon. 58. minuutilla Mbappen vasemmanpuoleinen laukaus vasemmalta puolelta boksin vasemmalta puolelta torjuttiin paitsioksi. 93. minuutilla Messi pelasi suoran syötön keskikentältä ja Mbappe puski oikealla jalalla rangaistusalueen vasemmalta puolelta yhden kosketuksen laukauksen, mutta paitsio tuomittiin paitsioksi. Ottelu päättyi Paris Saint-Germainin voittaessa Auxerre 2:1.

Tämän ottelun jälkeen Messi saavutti tällä kaudella seuran tuplakympin, tehden 20 maalia ja antaen 20. syöttöpisteensä. Ja tämän illan toisen maalinsa myötä Mbappe on nyt tehnyt maalin kuudessa peräkkäisessä ottelussa Pariisille. Kun Paris on tuossa kunnossa, olen varma, että se pystyy puolustamaan mestaruuttaan, joten laitetaan Neymar pelipaita päälle ja katsotaan loppuottelu ja kannustetaan heitä!