Dybala tekee kahdesti maalin ja auttaa Romaa 2-0 Fiorentinaan

Serie A:n 18. kierroksen painopiste, Roma vs. Fiorentina kotona. Ensimmäisellä puoliajalla Dodd poistui kentältä punaisella kortilla, ja AS Roma Pelipaita 2023 pukeutunut Dybala mursi umpikujan. Toisella puoliajalla Dybala teki toisen maalin ja Solbakken teki debyyttinsä Roomassa. Lopulta Rooma voitti Fiorentinan kotonaan 2-0. Serie A:n sarjataulukossa Roma sijoittui 7. sijalle 34 pisteellä 18 kierroksella.

Roma teki 45 asteen keskityksen oikealta. 82. minuutilla Roma aloitti hyökkäyksen pitkällä takakentältä. Abraham antoi matalan syötön rangaistusalueen oikealta puolelta. Dybala työnsi helposti ja teki maalin. Roma sinetöi voiton 2-0! Ottelun lopussa Roma voitti Fiorentinan kotonaan 2-0.

Roma on pelannut Fiorentinaa vastaan 179 kertaa historian aikana, tehden 233 maalia ja päästäen 221 maalia, saavuttaen 63 voittoa, 62 tasapeliä ja 54 tappiota. Romalla on kotonaan Fiorentinaa vastaan 45 voittoa, 28 tasapeliä ja 17 tappiota 90 ottelussa. Tässä pelissä Mourinho otti käyttöön 3412-muodostelman. Halpa Dybala paita pukeutunut Zaniolo oli poissa sairauden vuoksi. Dybala, Abraham ja Pellegrini muodostivat hyökkääjäkolmikon. Ibanez keskeytettiin ja Kumbra Alkaen debyytti, teini Bowei alkaa kumppani Christante.