Jalkapallon uutiset

Inter Milan haluaa uusia Edin Dzekon 1+1-sopimuksen pienemmällä palkalla

Dzeko, joka täyttää ensi maaliskuussa 37 vuotta Jalkapallo Pelipaidat Inter Milan, ei pysähdy. Inter Milan ei aio menettää keskihyökkääjää. Dzekon nykyinen vuosipalkka on 5 miljoonaa euroa ja sopimus päättyy 23. kesäkuuta. Molemmat osapuolet suunnittelevat sopimuksen uusimista. Inter Milan neuvottelee Dzekon kanssa MM-välikauden aikana. Inter Milan valmistautuu alentamaan Dzekon vuosipalkkaa ja allekirjoittamaan hänelle vuoden mittaisen sopimuksen, joka voidaan uusia vuodeksi.

On syytä mainita, että Dzeko on tällä hetkellä saanut tarjouksen Turkin superliigajättiläiseltä Galatasaraylta. Seura toivoo, että Dzeko voi liittyä Inter Milaniin vapaasti sopimuksen päätyttyä kesällä 2023. Uutisten mukaan Galatasaray on tarjonnut kahden vuoden sopimusta, jonka vuosipalkka on 5 miljoonaa euroa verojen jälkeen. Joukkue toivoo, että Dzeko korvaa Icardin avoimen paikan hänen lainasopimuksensa päätyttyä.

Dzekolle, joka pukeutuu Jalkapallo pelipaidat, pysyy hän Inter Milanissa tai liittyy Galatasaraihin, hänellä on aloite. Se riippuu siitä, onko Dzeko kiinnostunut pelaamaan varakkaassa joukkueessa vai kiinnittämään enemmän huomiota vuosipalkkaan uransa loppupuolella. . Bosnia-Hertsegovinan maajoukkuepelaaja Dzeko liittyi Manchester Cityyn ja pelasi yhteensä 189 kertaa Manchester Cityn neljän kauden aikana tehden 72 maalia ja syöttäen 38 syöttöä. Myöhemmin Dzeko meni Roomaan pelaamaan 6 kautta, pelasi 260 kertaa Rooman maajoukkueessa, teki 119 maalia ja lähetti 55 syöttöä. Kesällä 2021 Dzeko liittyi Inter Milaniin ja on pelannut tähän asti.

Related posts

Leave a Comment