Jalkapallon uutiset

Mitä Torino-pomo Juric sanoi ottelutappion jälkeen

Torino hävisi 2-4 vieraissa kilpailija Juventukselle Serie A:n 24. kierroksella 1. maaliskuuta 2023. Torino meni kahdesti johtoon ottelun ensimmäisellä puoliajalla, mutta joutui kahdesti Juven tasoihin, kun taas Juve teki toisella puoliajalla kaksi maalia 4-2-tasoitusvoittoon.

Juric aloitti sanomalla: “Olen pettynyt tämän derbyn tulokseen, mutta minulla on paljon positiivista sanottavaa siitä, miten pelaajat tulkitsivat peliä ja miten sitä voidaan parantaa. Menimme johtoon, teimme kaksi maalia, olisimme voineet kontrolloida peliä paremmin, mutta olimme hieman arkoja. Menetimme hieman keskittymistä loppuvaiheessa ja päästimme sen seurauksena kaksi maalia lisää.”

Ottelussa oli pieni notkahdus, kun Torino toi Radonicin maalille 49. minuutilla, kun tilanne oli vielä tasan 2-2. Radonic otettiin kuitenkin pois pelistä jo 14 minuutin pelin jälkeen, ja vähän ennen hänen poisjohtamistaan Juventus Pelipaita 2023 pelannut Bremer teki pääpallo-osuman, jolla hän vei Juven takaisin johtoon. Juric kritisoi nimeltä Radonicin suhtautumista peliin: “Radonicissa on joitakin asioita, joita minun on vaikea ymmärtää, hänen kunnioituksen puutettaan tätä derbyä kohtaan. Hänen olisi pitänyt tehdä enemmän ja kunnioittaa peliä, mutta hän ei tehnyt niin. Pelaajalla on kykyjä, mutta hän ei tehnyt sitä, mitä pyysin häneltä. Olen yrittänyt tehdä hänestä pätevän pelaajan viimeisen puolen vuoden ajan, mutta en pystynyt siihen.”

27-vuotias Radonic, Serbian maajoukkuemies, edusti Serbiaa sekä vuoden 2018 että 2022 MM-kisoissa. Mutta sen jälkeen, kun manageri Juric kritisoi häntä niin julkisesti, Radonićin tulevaisuus Torinossa on epävarma. Mitä mieltä olette, fanit? Mitkä ovat Radonicin tulevaisuudennäkymät? Onko Torinon manageri Juricin lähestymistapa asianmukainen? Tervetuloa kommentteihin ja uudelleentwiittauksiin. Meillä on Jalkapallo pelipaidat (personoituja) niille, jotka pitävät jalkapallosta, käytä samaa mallia kuin idolisi ja kiinnitä huomiota jännittävämpiin otteluihin!

Related posts

Leave a Comment