Tottenham voitti West Hamin ja nousi Valioliigan sarjataulukossa neljänneksi

Valioliigan 24. kierros avautui viimeiseen otteluun, jossa Tottenham kohtasi West Hamin, joka on myös Lontoon joukkue. Joukkueet eivät tehneet maalia toisilleen ensimmäisessä erässä, ja tilanne pysyi ennallaan. Toisella puoliajalla Ben Davis auttoi Emersonia matalalla laukauksella murtamaan umpikujaan, ja Kane auttoi Sun Xingminiä laajentamaan etuaan vaihtopelaajana. Lopulta Tottenham voitti West Ham Unitedin kotonaan 2-0 ja palasi Valioliigan neljän parhaan joukkoon.

Tottenham Hotspur pelipaidat 2023 pukeutunut Sun Xingmin auttoi Tottenhamia voittamaan West Hamin 2-0 palatakseen Valioliigan neljän parhaan joukkoon maalin avulla. Son Heung-minin huonossa kunnossa tällä kaudella hänet suljettiin pois avauskokoonpanosta vasta toisen kerran, kun hän oli kunnossa, mutta hän teki maalin neljän minuutin kentällä ja lisäsi Spursin loistavaan avausotteluun 56. minuutilla. West Hamin tappio päätti kolmen ottelun tappiottoman sarjan sarjassa ja varmisti, että he pysyivät kolmen viimeisenä.

Tässä pelissä Sun Xingmin paitaa pukeutunut Sun Xingmin asetettiin penkille. Tämä päätös kiihotti epäilemättä liigan Golden Bootia viime kaudella. Toisen puoliajan jälkeen Sun Xingmin pidätti hengitystään, mutta yhden maalin tekemiseen meni vain 4 minuuttia. Saatuaan Kanen läpisyötön Sun Xingmin kuljetti pallon rangaistusalueelle ja työnsi lopulta maalin. Tämä on hänen ensimmäinen maalinsa liigassa puolentoista kuukauden jälkeen. Jos Sun Xingmin pääsee takaisin muotoonsa ja hän ja Kane yhdistävät voimansa hyökätäkseen, Tottenham on luottavaisempi neljännellä neljänneksellä.